Braun Photo Technology GmbH

Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1915 kot tovarna optičnih naprav in kovinskih izdelkov Karl Brown KG, proizvajalec daljnogledov in polizdelkov za radijsko industrijo. Po drugi svetovni vojni in valutni reformi leta 1948 se je Karl Braun KG podjetje preimenovalo v Carl Braun Camera Nuremberg in postalo eden eden vodilnih proizvajalcev diaprojekcijskih projektorjev in proizvajalcev kamer v Nemčiji. Leta 2003 je BRAUN na trg uvedel modele digitalnih kamer. Leta 2004 je podjetje preimenovalo podjetje v BRAUN Photo Technik GmbH Nürnberg. Kakovostni in sodobni izdelki po izvedljivih tržnih cenah so bili temelj sedanjega, odličnega položaja na trgu optičnih izdelkov v Nemčiji. Braun Photo Technik GmbH je prilagodljiv in cenjen partner. Čut za visoko kakovost, potencial za inovacije, jasnost in dosledno strategijo izdelkov.

Buschbeck

Tovarna Buschbeck v Waldbrol Nemčiji je skladna z najnovejšimi vidiki sodobne proizvodnje betonskih montažnih komponent. Posebej razviti stroji, izdelani v skladu z našimi zahtevami omogočajo izdelavo kvalitetnih in vrhunskih izdelkov.
Naše dobro založene in sodobno skladišče katerega zmogljivosti pokrivajo skupno površino približno 15.000 kvadratnih metrov kupcem omogočajo  kratke dobavne roke – tudi v konicah.  Vsi naši izdelki so podvrženi stalnim inšpekcijskim pregledom kakovosti v celotnem proizvodnem procesu, saj je zadovoljstvo naših kupcev izjemnega pomena.
Vsak izdelek Buschbeck je opremljen z vsem, kar je potrebno za popolno montažo, skupaj z obseženimi in enostavnimi navodili za namestitev.

Hok Achoka

 
Specializirano Belgijsko podjetje za tiskovine in grafiko. V nabor artiklov sodijo otroške igralne podloge, otroški igralni šotori, predpražniki, počivalniki, blazine, ter izdelki večjih dimenzij zahtevnejših grafik in oblik po naročilu za otroške centre, vrtce, šole, ustanove….Novost v letu 2018 pridobljena licenca za STARWARS, DISNEY ter MARVEL..

Woodprofessionals

 

Wood Professionals je proizvajalec visoko kakovostnih izdelkov na osnovi lesa, namenjenih za vrtove, kampiranje ali drugo naravno zatočišče. Naši izdelki segajo od prijetnih kabin za BBQ, izvrstnih savn s dizajnom, lepih paviljonov do vročih kad. Izdelki so izdelani iz obnovljivega, kakovostnega evropskega borovega ali izredno dolgotrajnega termo obdelanega bora. Od strokovnjakov iz lesa Nahaja se v Mazeikiai, preko naše obsežne mednarodne trgovske mreže, smo veliko strank na Nizozemskem, v Nemčiji, na Norveškem, v Veliki Britaniji, v Franciji in v tujini.

Naš cilj je izdelati visoko kakovostne izdelke na osnovi lesa, ki najbolje ustrezajo domu in okolju naših strank ter izboljšajo njihov življenjski prostor. Poskušamo upočasniti hitrost našega življenja in pomagati svojim strankam, da se sprostijo, obnovijo ravnovesje in uživajo v mirnem okolju. V ta namen upoštevamo osebne zahteve in nudimo prilagojene rešitve. Naši kupci lahko izbirajo med različnimi vidiki oblikovanja, kot so dimenzije, postavitev, vrsta oken in vrat, izolacija, terasa itd.