SUNWAY – SWG-RA 450 M | stekleni IR grelec, ogledalo

Infrardeči grelec ima vgrajen digitalni termostat, s katerim je določanje želene temperature individualno nastavljivo. Regulacija toplote se izvaja s pomočjo dveh temperaturnih senzorjev. En senzor nadzoruje temperaturo zraka v prostoru, drugi senzor spremlja temperaturo površine infrardečega grelca. Če želite zmanjšati porabo električne energije, nastavite temperaturo posebej za vsako sobo…

Opis

SUNWAY – SWG-RA 450 M | stekleni IR grelec, ogledalo

Infrardeči grelec ima vgrajen digitalni termostat, s katerim je določanje želene temperature individualno nastavljivo. Regulacija toplote se izvaja s pomočjo dveh temperaturnih senzorjev. En senzor nadzoruje temperaturo zraka v prostoru, drugi senzor spremlja temperaturo površine infrardečega grelca. Če želite zmanjšati porabo električne energije, nastavite temperaturo posebej za vsako sobo.

Inteligentni krmilnik odpravlja pregrevanje zaradi prenapetosti, prekrivanja ali nagibanja radiatorja. Poleg tega funkcija tega termostata omogoča omejitev temperature površine radiatorja v vrtcih. Izdelek nudi zaščito pred pregrevanjem, pa tudi aktivacijsko varnostno napravo za otroke. Celotna montažna garnitura je vključena v dobavo, pritrditev na steno preko priloženih tirnic. Toplota se s pomočjo infrardečega sevanja enakomerno prenaša v bivalni prostor. Tako se dvig prahu znatno zmanjša, zato je radiator še posebej primeren za alergike.


Prednosti:

Enostavna namestitev in prilagodljiva uporaba: Infrardeči grelec je nameščen in pripravljen za uporabo v samo nekaj minutah. Večje obnove ali ogrevalnega inštalaterja ni potrebno. Infrardečega grelnika je mogoče enostavno razstaviti in uporabiti drugje.
Zdrava klima v zaprtih prostorih

IR radiatorji ne motijo ekološkega ravnovesja vašega doma. Ker nimate notranjega ventilatorja, se prah ne vrtinči, grelni elementi ne izsušijo zraka in delci prahu ne gorijo. Z zaprto zasnovo grelnega elementa, katerega temperatura površine lahko doseže 85° C, toplopločni radiatorji preprečujejo, da bi kisik prišel v stik s površino in ga sežgal. Zato pri teploceramičnih radiatorjih ne boste opazili suhega zraka ali čudnih vonjav, le prijetno toploto.

Infrardeči grelec nudi tudi zelo varčen prostor in zaradi kompaktnih dimenzij ne potrebuje veliko prostora: radiator ima ogrevalno površino s tanko steno.

 

 

Dodatne informacije

Teža 13 kg
Dimenzije 95 × 50 × 6 cm
Blagovna Znamka

Ogrevanje

Izhodna Moc Ir Panele

Primerna Ogrevalna Povrsina

Termostat

Stikalo Za Vklop Izklop

Ip Zascita

Garancija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SUNWAY – SWG-RA 450 M | stekleni IR grelec, ogledalo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja