Stojalo za telefon – MOFT X

Stojalo Moft je kakovosten in priročen pripomoček za vaš pametni telefon.

Kategoriji: ,

Opis

ALLOCACOC stojalo za telefon Moft

Mobile Office for Travelers je blagovna znamka, namenjena ustvarjalnim izumom, ki povečajo vašo produktivnost! Naša formula je preprosta: pametni izdelki = povečana učinkovitost. Ne glede na to, ali ste popotnik, podjetnik ali oddaljeni delavec, vam naši izdelki zagotavljajo najvišjo raven udobja, zaradi česar je vaš hiter urnik ploden in učinkovit! Sodelujemo in si delimo isto strast do cilja – Da vam bolj služimo! Naši izdelki so zasnovani z ljubeznijo, inovacijami in pozornostjo!

Tako tanko stojalo, kot je MOFT stojalo, verjetno ni nobeno drugo. Majhno ohišje pa kljub temu vsebuje tudi prostor za hrambo do treh kartic. Vaše vozniško dovoljenje, kreditno kartico, vašo vizitko.

Za brezskrbno uporabo MOFT stojala je dovolj preprosta, a zelo ergonomska pregibna črta na zadnji strani, za katero se sploh ne zavedate, da obstaja, in vam pomaga, da ga zaprete v zgolj 1 sekundi.

dodatnim stojalom na zadnji strani se bo telefon držal na vaši roki kot magnet. Nič več skrbi, ko ga poskušate uporabljati pod nezahtevnimi koti.

Kompatibilen je tudi z magnetnimi nosilci.

Našli smo popolno lepilo za stojalo, ki ga lahko odstranite s stojala za telefon, ne da bi pustili eno samo liso ali praske, obenem pa je trdno in močno ter prenese vse vrste vlečenja in trganja. Primerno za večkratno uporabo.

 

Lastnosti:

  • Namen uporabe: stabilizator, stojalo Stick,
  • Barva: črna,
  • Mere: 3 x 8 cm

 

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Stojalo za telefon – MOFT X”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.