EET | PLUG-IN Solmate velika hišna baterija

Prvi PLUG-IN fotonapetostni pomnilnik, ki ga namestite sami. SolMate® Naked vsebuje samo shranjevalno enoto in je dobavljen v tej konfiguraciji brez fotovoltaičnih plošč. Zato je primeren za nadgradnjo obstoječih fotonapetostnih modulov…

Šifra: 61593 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Prvi PLUG-IN fotonapetostni pomnilnik, ki ga namestite sami. SolMate® Naked vsebuje samo shranjevalno enoto in je dobavljen v tej konfiguraciji brez fotovoltaičnih plošč. Zato je primeren za nadgradnjo obstoječih fotonapetostnih modulov.

SolMate® je najsodobnejša PLUG-IN fotonapetostna shramba na trgu in jo lahko namesti kateri koli solarni pionir – brez gradbišča ali birokracije. Lastne, že obstoječe plošče (ki niso vključene v obseg dobave) so povezane s spominom preko kabla in ta je priključen v navadno vtičnico. Samo ustvarjena električna energija teče skozi skladiščno enoto v vtičnico in je zato na voljo v celotnem stanovanju. Inteligentna shramba ohranja neporabljeno električno energijo za kasnejšo uporabo. To pomeni, da lahko sonce smiselno uporabljate tudi podnevi, ko nikogar ni doma.

Ta sistem je kot nalašč za nadgradnjo obstoječih mini fotovoltaičnih sistemov.

 

V paketu dobite:

  • Skladiščna in krmilna enota z dvema nameščenima pretvornikoma
  • Kabel med ploščami in pomnilnikom dolžine 5 m
  • Napajalni kabel med shrambo in vtičnico z dolžino 1,8 m
  • Vsi potrebni adapterji in dodatki ter navodila za uporabo

 

Dodatne informacije

Blagovna znamka

EET

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “EET | PLUG-IN Solmate velika hišna baterija”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja