BRAUN – Champion 4K III | športna kamera

Kamera BRAUN Champion 4K III ponuja popoln zabavni faktor za vse navdušene športnike amaterje in zunanje oboževalce, ki želijo svoje aktivnosti zajeti v ostre video posnetke in fotografije. Zadnji model iz ponudbe izdelkov BRAUN uporablja visokokakovostne steklene…

Šifra: 57670 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis

BRAUN – Champion 4K III | športna kamera

Kamera BRAUN Champion 4K III ponuja popoln zabavni faktor za vse navdušene športnike amaterje in zunanje oboževalce, ki želijo svoje aktivnosti zajeti v ostre video posnetke in fotografije. Zadnji model iz ponudbe izdelkov BRAUN uporablja visokokakovostne steklene leče, podpira pomnilniške module do 64 GB ima odstranljivo baterijo in tako ponuja kombinacijo visoke ločljivosti in funkcionalnosti ob izjemno privlačnem razmerju med ceno in zmogljivostjo.

Tako kot v uspešnem predhodniku Champion 4K III je bil tudi preizkušeni čipset Allwinner V3 vgrajen v Braun Champion 4K III, tako da lahko kamera ustvari impresivno video ločljivost 3840 x 2160 pik pri 30 polnih sličicah na sekundo. Kombinacija čipseta V3 in kakovostne steklene leče ULTRALIT zagotavlja zelo ostre 4K video posnetke. Z vključenim dodatnim podvodnim ohišjem je Champion 4K III vodoodporen do 30 metrov. Kamero je mogoče opremiti z brezplačno aplikacijo z WiFi.

Champion 4K III odlikujeta vodljivo število kontrol in zelo kompaktna zasnova. Nova Braunova kamera ima 2-palčni (5 cm) zaslon, visokokakovostni širokokotni objektiv ULTRALIT, WiFi nadzor do 20 metrov (prek brezplačnega APP-ja) in 16-milijonski slikovni sliki SONY. Shranjevalna zmogljivost Champion 4K znaša do neverjetnih 64 GB z dodatno kartico MicroSD. Izhod HDMI, snemanje v trenutku in v zanki, časovni potek in počasno gibanje v kombinaciji z obsežno priloženo dodatno opremo dopolnjujejo vrsto funkcij in paleto aplikacij te akcijske kamere.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BRAUN – Champion 4K III | športna kamera”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja