GPAD

 

GPAD je nordijska blagovna znamka, ki se osredotoča na nove rešitve za mobilnost v mestih. Izdelki vključujejo električne skuterje, e-kolesa, električne rolerje, enokolesa, hoverboarde in druge vrste električnih vozil.

Vse večji prometni zastoji so v mnogih mestih pripeljali do tega, da so ukinili avtomobile iz mestnih središč v namenu iskanja novih okolju prijaznih alternativ. V mnogih mestih obstajajo spodbujevalne sheme za pomoč ljudem pri prehodu z avtomobilov na druge, manjše naprave za osebno mobilnost.

Ekipa, ki stoji za GPAD, je popolnoma predana inovacijam in nenehnemu izboljševanju mobilnosti v mestih. Poudarjena je lahkotnost, zložljivost ter varnost artiklov za najboljše doživetje vožnje.

GPAD rešitve so vodilne v nordijskih državah, ki ponujajo tako vstopne kot tudi napredna vozila za potovanje in zabavo z obilo dodatkov in poprodajne podpore. Podjetje se ukvarja s kontrolo kakovosti in certificiranjem, s čimer jamči, da izdelki izpolnjujejo najstrožje zahteve evropske regulacije. GPAD ima evropski center za vzdrževanje v Talinu ter Estoniji, ki strankam nudi podporo pri prodaji, iskanju rezervnih delih, garancijskih popravilih in vzdrževanju.