Kaj je Blumfeldt?

Izdelke za zunanjo uporabo Blumfeldt izdelujejo odleta 2015. S tem v prvi vrsti uresničujejo sanje o oblikovanju izdelkov na prostem, s katerimi lahko ustvarimo svoj lasten del narave.
Do navdušencev na prostev do strastnih vrtnarjev – vsem nam je skupno to, da poznamo občutek, ko pridemo v naš zasebni del narave – Nič ni lepšega!

Želimo, da bi bili vrtovi, terase in balkoni tako domači kot naše dnevne sobe. Z integrirano tehnologijo ustvarjamo udobje, ki naš zunanji prostor naredi tako prijetnega, kot je možno.

Mimogrede, kaj si želijo današnji lastniki vrtov? Kakšne so njihove individualne zahteve in ideje za dnevno sobo na prostem? To so točke, na katere se osredotočamo vsak dan. Za nas “zunaj” pomeni ustvarjanje osebne wellness oaze.

V okviru podjetja Kenda trade d.o.o. sprejemamo tudi predloge ali idejne osnutke. Posamezne zanose obravnavamo in nudimo realizacijo prototipa izdelka. Z nekaj sreče in trdega dela pa lahko koncept zapeljemo tudi v dober prodajni artikel, ki bo ugledal luč na slovenskem ali mednarodnem trgu. Vaše predloge za sodelovanje lahko oddate spodaj ali nas pokličete na izpostavljeni številki.