Sproščen

Zadnjica na stolu, pijača v roki … Če je v bližini viseča mreža, jo boš zagotovo našel! Kampiranje je za vas le uživanje v prepotrebnem pobegu iz življenjskih stresov. Majhen kamp, obdan z mirom in tišino narave je ravno tisto, kar potrebujete za popolno doživetje.

Pustolovski

Ne greš kampirat, da bi sedel okoli kampa; greš se zmuznit – mimo kampa greš naravnost v hribe!
Nasvet: poiščite spletno mesto, ki ponuja različne dejavnosti oz aktivnosti; nekateri ponujajo pohodništvo, kolesarjenje, plezanje, plavanje in ribolov.

Glamper

Morda spite v šotoru, vendar to ne pomeni, da morate za sabo pustiti moderen način živetja. Radi ste v naravi, a razkošje doma mora priti z vami.
Nasvet: Kot glamper bi morali poiskati ponudbe, ki ponujajo električne priključke, brezplačen brezžični internet in dovolj prostora, da se počutite kot doma.

Minimalistik

Za uspešen kamping vikend ne potrebujete veliko stvari. Poiščete kamp, skrit v divjini, ki ponuja ravno toliko udobja, da lahko preživite do konca tedna.

Za nekatere duše je pa še sam šotor pretiran. Najboljše izkušnje spanja lahko doživite prav na plaži. Pridobite dobro vremensko napoved, poiščite osamljeno plažo in nekoga, s katerim jo boste delili, nato pa opazujte, kako sonce zdrsne pod obzorje medtem ko sedite zraven ognja in vode.

Družaben

Za vas je sam pomen kampiranja zabava in druženje s prijatelji! Narava le to vse še popestri ter povzpne na najvišji nivo.